Monday, January 30, 2006

The official burial ceremony of Kosovo President Ibrahim Rugova

Burial ceremony of former Kosovo President Ibrahim Rugova.
From RTK(English and Albanian)
.

2 comments:

Anonymous said...

vendose edhe tjetren nqs e gjene. flm.

Balkan Update said...

Cilen tjetren po mendon? E kame edhe nje
tjeter te vorri por eshte ne perpunim e siper dhe kur te verifikohet nga Google do ta qese ketu.
Take care,